• Real Estate

    Μύκονος: Νέο σφυρί για την περιουσία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου

    • NewsRoom
    Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Μηχανική

    Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Μηχανική


    Την τρίτη ευκαιρία για την αξιοποίηση των ακινήτων του επιχειρηματία και πολιτικού Πρόδρομου Εμφιετζόγλου αναζητά η Cepal Hellas, αναρτώντας προς πλειστηριασμό ακίνητα έναντι συνολικής τιμής εκκίνησης 3,04 εκατ. ευρώ.

    Οι πλειστηριασμοί στρέφονται κατά της Ελένης Εμφιετζόγλου, συζύγου του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου) και αφορούν σε αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο (μετά της επ’ αυτού ισόγειας κατοικίας) εκτάσεως 4.790,14 τ.μ. που βρίσκεται στο Αγράρι Μυκόνου.

    Η ισόγεια κατοικία αποτελείται από λίβινγκ ρουμ, κουζίνα, γραφείο, δωμάτιο ύπνου, λουτρό, WC και βεράντες. Έχει συνολικό εμβαδόν 214,54 τ.μ., ενώ επί του αγροτεμαχίου έχει ανεγερθεί και μικρός Ναός, εμβαδού 25 τ.μ.. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί σε 1,51 εκατ. ευρώ.

    Επίσης αφορά σε αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο έκτασης 6.272,71 τ.μ. που βρίσκεται και αυτή στο Αγράρι. Σε αυτό έχει ανεγερθεί διώροφη οικοδομή που αποτελείται στο ισόγειο από λίβινγκ ρουμ, κουζίνα, καθιστικό, δωμάτιο ύπνου, δύο λουτρά και βεράντες συνολικού εμβαδού 185,63 τ.μ. και στον Α όροφο από δύο ξενώνες, λουτρό, εξώστη εμβαδού 63,25 τ.μ. κι εκπλειστηριάζεται έναντι 1,52 εκατ. ευρώ.

    Επισπεύδουσα του πλειστηριασμού είναι η Cepal Hellas, ως διαχειρίστρια της Gemini Core Securisation Designated Activity Company, ενώ το ποσό της οφειλής ανέρχεται σε 500.000 ευρώ που αποτελεί μέρος του συνολικού επιταχθέντος ποσού.

    Διαβάστε επίσης: 

    Τζάκι Κένεντι: Αυτό είναι το ιστορικό σπίτι που πωλείται 19,5 εκατ. δολάρια

    Ακίνητα: Αυτές είναι οι πιο ακριβές περιοχές για πώληση ή ενοικίαση σπιτιών [πίνακες]

    Τι φέρνουν οι ανακατατάξεις στην Prodea – Οι κινήσεις του Χριστόφορου Παπαχριστοφόρου

    _______________­_______

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Δείτε πώς διαμορφώνονται οι χάρτες των αποτελεσμάτων για δήμους και περιφέρειες



    ΣΧΟΛΙΑ