• Real Estate

    Εξαγορά της Logistics Δέλτα 4 στη Θεσσαλονίκη από την Ten Brinke

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Φώτης Γιόφτσιος Ten Brinke

    Φώτης Γιόφτσιος Ten Brinke


    Την εξαγορά της Logistics Δέλτα 4 στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο όμιλος εταιρειών Ten Brinke που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2008, υπό τη διοίκηση του Φώτη Γιόφτσιου (Διευθύνων Σύμβουλος).

    Η Δέλτα 4 είναι μια σύγχρονη εταιρία logistic με κτήριο προδιαγραφών Z3, με στεγασμένη επιφάνεια 22.500 τ.μ., και σύγχρονους γραφειακούς χώρους 1.500 τ.μ., που βρίσκεται στην είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου Θεσσαλονίκης.

    Ταυτόχρονα τη διαχείριση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Δέλτα 4, ανέλαβε από 01/11/2020 η Seagull S.A. με πρόεδρο τον Διονύση Γ. Στεριώτη.

    O όμιλος εταιρειών της Seagull, με εταιρική έδρα την Ζυρίχη και γραφεία διοίκησης στον Πειραιά, δραστηριοποιείται παγκόσμια προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις μεταφορές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης καθώς και διακίνησης εμπορευμάτων, με παρουσία υποκαταστημάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Ν. Αφρική, Κένυα, Βουλγαρία και Κύπρο.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ