• Δελτία Τύπου

    Το mononews.gr στην κορυφή των οικονομικών digital media στην Ελλάδα

    Γιώργος Δημητρομανωλάκης. Εκδότης mononews.gr

    Γιώργος Δημητρομανωλάκης. Εκδότης mononews.gr


    Από τον Νοέμβριο του 2015 έως σήμερα έχουν περάσει σχεδόν 44 μήνες. Εκείνη την εποχή το mononews.gr ξεκινούσε δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα στον χώρο του διαδικτύου.

    Στα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν οι αλλαγές στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως και στην πολιτική ήταν ραγδαίες.

    Κάποια media έκλεισαν υπό το βάρος δυσθεώρητων χρεών ενώ κάποια άλλα απαξιώθηκαν (κυρίως οι εφημερίδες).

    Το mononews.gr ξεκίνησε την δημοσιογραφική του “περιπέτεια”  με προσωπικό μόλις 5 ατόμων.  Σιγά – σιγά μεγάλωνε. Σήμερα απασχολεί 35 άτομα.

    Το 2018 ήταν χρονιά ορόσημο καθώς συνεργαστήκαμε με το Bloomberg και τους Financial Times.  Αφού λοιπόν “μεγαλώσαμε”  αρκετά αποφασίσαμε πριν λίγους μήνες ότι η ιστοσελίδα μας έπρεπε να αλλάξει μορφή.

    Με την βοήθεια της CloudEvο και του έμπειρου Νίκου Ηλιόπουλου ξανασχεδιάσαμε και αναμορφώσαμε την ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να γίνει περισσότερο λειτουργική για εσάς τους αναγνώστες μας.

    Έτσι το νέο mononews.gr βγήκε στον “αέρα” στα τέλη του περασμένου Μαίου.

    Έμπειροι δημοσιογράφοι με προϋπηρεσία πολλών ετών δίνουν καθημερινά την μάχη της ενημέρωσης κυρίως από τον χώρο της οικονομίας, των επιχειρήσεων, των τραπεζών, της ναυτιλίας, της πολιτικής κλπ.

    Η ομάδα μας αποτελείται από τους (προηγούνται πάντα οι κυρίες):

    Έλενα Κρίτσαλου (Editor in Chief), Βίκυ Καραγιαννάκη, Έφη Καραγεώργου, Ευγενία Τζώρτζη, Λίλιαν Μαργαρίτη, Ρεγγίνα Σπυράτου, Τέτη Ηγουμενίδη, Αργυρώ Μαυρούλη, Νένα Σώκου, Αλεξάνδρα Τσόλκα, Μαρίνα Πρωτονοταρίου, Έφη Τσιβίκα, Νίκη Καξερή, Βίκυ Βενιού, Ελισάβετ Πασπαλιάρη, όπως επίσης και από τους Δημήτρη Κόκκορη (επικεφαλής του ρεπορτάζ), Σταύρο Χαρίτο, Γιώργο Μανέττα, Δημήτρη Τσιώνο, Χρήστο Λογαρά κ.ά.

    Επίσης η στήλη WiseMan έχει πλέον καθιερωθεί και το αναγνωστικό κοινό την διαβάζει μανιωδώς κάθε ημέρα.

    Η εμπορική διεύθυνση της εταιρείας μας, υπό την Άντζυ Προκοπίου, επίσης δίνει την δική της μάχη για καλύτερα αποτελέσματα. O campain manager Γιάννης Μπιστογιαννάκης ειναι alert 24 ώρες το 24ωρο για να “προσέχει” οι διαφημιστικές μας καμπάνιες να “τρέχουν” σωστά.

    Φυσικά και άλλα πρόσωπα που δεν ειναι πλέον στην ομάδα μας καθώς έχουν κάνει μεταγγραφές σε άλλες εταιρίες όπως η Αθηνά Λαρδή βοήθησαν στο παρελθόν τα μέγιστα.

    Και φυσικά είναι μαζί μας ο Νίκος Ηλιόπουλος και η ομάδα του.

    Εδώ στο mononews.gr είμαστε είμαστε λάτρεις του TIPS (technique, insight, personality, speed). Δηλαδή τεχνική στο γράψιμο, γνώση των θεμάτων, έντονη προσωπικότητα των δημοσιογράφων, ταχύτητα στη μετάδοση της είδησης).

    Ο εκπληκτικός Ιούλιος

    Ο Ιούλιος ήταν ένας μήνας εκπληκτικός. Το mononews.gr, σύμφωνα με τα google analytics, διαβάστηκε από περίπου 1,2 εκατ. μοναδικούς χρήστες οι οποίοι επισκέφθηκαν το site 2,4 εκατ. φορές.

    Το συνδυαστικό αυτό γεγονός μάς κατατάσσει στην κορυφή των οικονομικών digital media στην Ελλάδα.

    Όμως η εμπιστοσύνη των αναγνωστών κερδίζεται μέρα με τη μέρα και τίποτα δεν είναι δεδομένο στο χάος του ίντερνετ.

    Το μεγάλο μας στοίχημα είναι η απόδοση μας να βελτιωθεί στους επόμενους μήνες. Να πιάσουμε ακόμα υψηλότερα νούμερα. Για αυτό τον λόγο νέα πρόσωπα θα στελεχώσουν το mononews.gr, ενώ σχεδιάζουμε και ένα νέο εγχείρημα, πάντα στον χώρο του internet.

    Και φυσικά κυρίαρχος στόχος όλων μας είναι το mononews.gr να γίνει η καθημερινή σας «ωραία» συνήθεια.

    Με εκτίμηση

    Η ομάδα του mononews.gr



    ΣΧΟΛΙΑ