Δελτία Τύπου

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

  • NewsRoom
ΣΚΡΑΤΣ


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 10 Ιανουαρίου 2017 έως τις 16 Ιανουαρίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας βρέθηκε στο Λουτράκι. Πόνταρε σε 14 αγώνες από την Premier League και τη League 1 Αγγλίας, επιλέγοντας στοιχήματα Under-Over 2,5, Goal-No Goal, Σύνολο τερμάτων και Τελικό Αποτέλεσμα και με 2 ευρώ κέρδισε 18.107 ευρώ.

Ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ τα επιπλέον κέρδη από το Mega Booster

Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το Mega Booster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει επιπλέον μπόνους από 5% έως 100% στους τυχερούς που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω.

Το Mega Booster έχει μοιράσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ, σε επιπλέον κέρδη, από τις 26 Αυγούστου 2016 μέχρι σήμερα. Την προηγούμενη εβδομάδα δύο ακόμη νικητές είδαν τα κέρδη τους να αυξάνονται σημαντικά, χάρη στο Mega Booster.

Ένας νικητής από το Μαρούσι Αττικής με 10 ευρώ κέρδισε 3.400 ευρώ. Πόνταρε σε 10 αγώνες από τη Serie A, την Premier League, τη La Liga, το Πρωτάθλημα της Τουρκίας και το Copa Africa και πρόβλεψε σωστά το Τελικό Αποτέλεσμα και τα Under/Over 2,5. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν σε 680 ευρώ.

Ο δεύτερος νικητής από την περιοχή Αχαρνών Αττικής με 4,5 ευρώ κέρδισε 2.471 ευρώ. Πόνταρε σε 13 αγώνες από τη La Liga, τη Serie A, την Premier League και τα πρωταθλήματα της Κύπρου, της Πορτογαλίας και της Τουρκίας, παίζοντας αποκλειστικά Under-Over 2,5. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν σε 570 ευρώ.ΣΧΟΛΙΑ