• Δελτία Τύπου

    Επισκέψεις θεσμικών εκπροσώπων στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

    • NewsRoom
    EZA Syrianos

    Αθανάσιος Συριανός – CEO ΕΖΑ


    Τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης (ΕΖΑ) επισκέφθηκαν διαδοχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Βέττας καθώς και κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον βουλευτή κ. Χρήστο Σταϊκούρα τον οποίο συνόδευαν στελέχη τοπικών παραγωγικών φορέων. Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο επαφών με εκπροσώπους ελληνικών βιομηχανιών.

    Ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, ενημέρωσε τους επισκέπτες σχετικά με την ιστορία, την πορεία αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας. Μεταξύ άλλων ανέπτυξε τη δυναμική και το ρόλο της εταιρίας στην ελληνική αγορά.«Ως Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης σκοπεύουμε να συμβάλλουμε στο ψηφιδωτό ενός καλύτερου μέλλοντος όχι μόνο για την ελληνική οικονομία αλλά και για την κοινωνία ολόκληρη, τον Έλληνα. Συμβάλλουμε στην προοπτική ανάπτυξης αυτής της χώρας με ελληνική δημιουργία-ελληνική πρωτοπορία. Θεωρούμε τους εαυτούς μας υποχρεωμένους να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη και να αυξήσουμε τα μεγέθη μας–κάτι το οποίο επιτυγχάνεται αυτή τη στιγμή, έχοντας ολοκληρώσει έναν κύκλο επενδύσεων 5.500.000€.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Deloitte: Προβλέπει διπλασιασμό των πωλήσεων κόκκινων δανείων το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν η χώρα μας μεγαλουργεί. Ένας Έλληνας έκανε τη συμφωνία της δεκαετίας: Η Τaxibeat πουλήθηκε για 40 εκ ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μ. Β. Βαρδινογιάννη: Δείπνο αγάπης για την «ΕΛΠΙΔΑ»



    ΣΧΟΛΙΑ