• Δελτία Τύπου

    ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

    • NewsRoom


    Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 14 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2016 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ.

    Ένας νικητής από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης με μόλις 0,75 ευρώ κέρδισε 9.786 ευρώ. Προέβλεψε σωστά το Τελικό Αποτέλεσμα σε 15 αγώνες από τα πρωταθλήματα της Αργεντινής, της Κολομβίας, της Ρουμανίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας, της Πορτογαλίας, του Ισραήλ και της Football League.

    Ένας ακόμη νικητής από την Αθήνα με 6,5 ευρώ κέρδισε 12.284 ευρώ. Πόνταρε στο Ακριβές Σκορ σε 5 αγώνες από τα πρωταθλήματα της Τουρκίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου, παίζοντας σύστημα 2-3-4-5.

    Επιπλέον κέρδη 2,9 εκατομμύρια ευρώ από το Mega Booster

    Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το Mega Booster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει επιπλέον μπόνους από 5% έως 100% στους τυχερούς που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την Championship. Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague και το ΝΒΑ, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω.

    Το Mega Booster έχει μοιράσει 2,9 εκατομμύρια ευρώ σε επιπλέον κέρδη, από τις 26 Αυγούστου 2016 μέχρι σήμερα. Την προηγούμενη εβδομάδα δύο ακόμη νικητές είδαν τα κέρδη τους να αυξάνονται σημαντικά, χάρη στο Mega Booster.

    Ένας νικητής από το Ηράκλειο Κρήτης με 10 ευρώ κέρδισε 2.077 ευρώ. Προέβλεψε σωστά το Τελικό Αποτέλεσμα, το Ημίχρονο/Τελικό και τα Under/Over 2,5 σε 12 αγώνες από τα πρωταθλήματα της Super League, της Premier League, της La Liga, της Bundesliga, της Ligue 1 και της Τουρκίας. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν σε 692 ευρώ.

    Ο δεύτερος νικητής από την Ερμιονίδα με 10 ευρώ κέρδισε 5.591 ευρώ. Πόνταρε σε 7 αγώνες από τη La Liga, τη Serie A, τη Ligue 1 και το Βέλγιο επιλέγοντας το Τελικό Αποτέλεσμα. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν 729 ευρώ.



    ΣΧΟΛΙΑ