• Δελτία Τύπου

    Η OTEAcademy γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη στις 5 Οκτωβρίου

    • NewsRoom
    ote


    Η OTEAcademy, μοναδικό στην Ελλάδα μέλος του διεθνούς οργανισμού Customer Experience Professionals Association (CXPA), θα συμμετάσχει για 4η συνεχή χρονιά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εμπειρίας Πελάτη, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, διοργανώνοντας μία ειδική εκδήλωση, σε συντονισμό με τα υπόλοιπα μέλη του CXPA ανά τον κόσμο.

    Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εταιρείες από διάφορους κλάδους που πιστεύουν στην αξία της «Εμπειρίας του Πελάτη», θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην κορυφαία παγκόσμια κοινότητα του Customer Experience και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σε ειδικό workshop που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της OTEAcademy.

    Η OTEAcademy, είναι μέλος του CXPA από το 2012, συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα European Exchange Meetings. Έχει στο δυναμικό της 5 Certified Master Practitioners από το Academy of Service Excellence (UK) και 7 Professional Customer Experience Trainers. Διαθέτει μοναδική τεχνογνωσία στον τομέα του customer experience, έχοντας υλοποιήσει περισσότερα από 1.100 σεμινάρια – εκπαιδευτικά workshops σε θέματα «Εμπειρίας Πελάτη», στα οποία έχουν συμμετάσχει πάνω από 12.000 στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες.

    O εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Εμπειρίας Πελάτη θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της OTEAcademy.

    Πρόγραμμα:

    10:00-13:30 Networking Workshop (απαιτείται κράτηση θέσης)
    13:30-14:30 CXDay celebration

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

    http://www.mononews.gr/xesikosan-kino-o-ian-stratis-ke-mad-street-sti-sinavlia-tou-whats-night/79183



    ΣΧΟΛΙΑ