• Δελτία Τύπου

    Η DEMO ΑΒΕΕ χορηγός στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου  

    • NewsRoom
    DEMO


    Η DEMO ABEE για μια ακόμα χρονιά συμμετείχε ως χορηγός στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΜΠαΚΑΝ που  διεξήχθη στην Καλαμάτα από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου 2107.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ημερίδα νοσηλευτικού προσωπικού υπό την αιγίδα της Ε.Ν.Ε (Ενωση Νοσηλευτών Ελλάδος) με «Θέματα   Προαγωγής Υγείας στους Ασθενείς  με Χρόνια  Καρδιομεταβολικά  Νοσήματα».

    Στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων η εταιρεία DEMO έχει μία ισχυρή παρουσία στην Ελληνική αγορά με θεραπευτικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα καρδιολογικών παθήσεων. Στο πορτοφόλιο της εταιρίας περιέχονται οι δραστικές ουσίες κλοπιδογρέλη, ατορβαστατίνη, δοβουταμίνη και επινεφρίνη. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που εξακολουθούν να υπάρχουν και στο χώρο της καρδιολογίας συνεχίζει να επενδύει στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων με την διάθεση νέων ποιοτικών σκευασμάτων όπως η ιρβεσαρτάνη.

    Η χορηγία της DEMO εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικής της στόχευσης για την συνδρομή στις προσπάθειες της επιστημονικής κοινότητας, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και την πρόοδο των επιστημονικών επιτευγμάτων στον τομέα των φαρμάκων.

    DEMO: Ελληνικά φάρμακα με παγκόσμια εμβέλεια www.demo.gr

    Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Με τρεις παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό που φτάνει τα 850 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 80 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Νότιο Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Ηθικό Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.



    ΣΧΟΛΙΑ