ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα υπέροχο φιλανθρωπικό δείπνο στη Βουλιαγμένη, η έκθεση στην Σύρο από το Ίδρυμα Αντωνίου Ε. Κομνηνού, τα 100 καράτια του Οίκου Βουράκη, η διεθνούς φήμης γλύπτρια Μάρα Καρέτσος στη Λάρισα, στην Ερυμάνθεια και το Casa Fish στην Βούλα, πάνω στην θάλασσα Αχαΐας για να μην ξεχνάμε, το Summer Festival της ΕΛΠΙΔΑΣ
Μια εκδήλωση πολιτισμού, τέχνης και ανθρωπιάς κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης: Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής με τη μοναδική Μαρία Φαραντούρη και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη μας ταξιδεύουν στα συγκλονιστικά μουσικά μονοπάτια του οικουμενικού μας μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Kυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, και με τη συνεργασία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2017 στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ώρα 21.00
Συμπράττουν:
Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου
Η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου (Διδασκαλία Σύλβια Τσιμπανάκου)
H χορωδία «ΙΩΝΙΑ» (Διδασκαλία Κορνηλία Φραγκογιάννη)
Διευθύνει ο διακεκριμένος μαέστρος Ιωακείμ Μπαλτσαβιάς
Συμμετέχουν οι σολίστ:
Θέμης Βαγενάς (βιολοντσέλο)
Μιχάλης Παούρης (μπουζούκι)
Δημήτρης Παπαβομβολάκης (κιθάρα /μαντολίνο)
Μπέλλα Λιονάκη (ακορντεόν)
Βασίλης Δεφίγγος (σαξόφωνο/φλάουτο)
Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους καλλιτέχνες και τον Δήμο Βόλου για την αφιλοκερδή και ενθουσιώδη προσφορά τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και την ελληνική κοινωνία για το «παρών» που δίνει κάθε φορά στο κάλεσμα του Συλλόγου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».
Τα εισιτήρια πωλούνται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.viva.gr
Τιμές εισιτηρίων
Ζώνη Α : 30€
Ζώνη B : 20€
Άνω διάζωμα : 10€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ: 5€
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ψηφιακό αρχείο και καχυποψία
- Ελληνικές τράπεζες: Citi, UBS, Jefferies και NBG Securities ανεβάζουν τον πήχη μετά το ισχυρό β΄ τρίμηνο
- Αριστείδης Πίττας: Κέρδη 79 εκατ. δολαρίων το πρώτο εξάμηνο από τρεις εισηγμένες ναυτιλιακές
- Avramar: «Πώς γύρισε» το παιχνίδι λίγο πριν περάσει στους Καναδούς της Cooke



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.