• Δελτία Τύπου

    Αστήρ Παλάς: Αποχώρησε από τη διοίκηση ο Πολυχρόνης Γριβέας

    Πολυχρόνης Γριβέας

    Πολυχρόνης Γριβέας


    Αποχώρησε από τη διοίκηση της Αστήρ Παλάς ο Πολυχρόνης Γριβέας, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση την Πέμπτη. Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου ο Jeffrey Macdonald.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστήρ Παλάς:

    «Την αποχώρηση του κ. Πολυχρόνη Γριβέα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ανακοίνωσε η “ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ”. Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε την ανάθεση των καθηκόντων του διευθύνοντος συμβούλου στον κ. Jeffrey Macdonald, κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου.

    Η εταιρεία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Γριβέα για τη δεκαετή συμβολή του σε ευρύ φάσμα εταιρικών ζητημάτων και στην εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας, τόσο σε ζητήματα επιχειρησιακής όσο και στρατηγικής φύσεως. Επιπροσθέτως, η συμμετοχή του στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας και στην επακόλουθη διαδικασία διαγραφής από το Χρηματιστήριο Αθηνών, απεδείχθη καθοριστική.

    Ο κ. Macdonald διαθέτει εικοσαετή διεθνή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και της ανάπτυξης ακινήτων. Κατά τη διάρκεια της επιτυχούς σταδιοδρομίας του, κατείχε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις σε εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον διεθνή χώρο, όπως η Ikos Development (θυγατρική της Oaktree Capital), ο Όμιλος Libra, η Emaar Properties, και η Lamda Development».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θεόδωρος Φέσσας (ΣΕΒ): Κραυγή αγωνίας για την αγορά εργασίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Μαρινόπουλου: Το “κούρεμα” ταλαιπωρεί ακόμη την αγορά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: LAMDA Development: Αγγίζει τα €200 εκατ. η επένδυση στο The Mall Athens



    ΣΧΟΛΙΑ