• Δελτία Τύπου

    Champions League – Μπάγερν Μονάχου vs. Ρεάλ Μαδρίτης: Ήξερες ότι…

    • NewsRoom
    ρονάλντο

    Κριστιάνο Ρονάλντο


    Ένα από τα πιο …κλασικά ζευγάρια του Champions League αναμετράται απόψε στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

    Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσουν «μάχη» για μία θέση στους «4», έχοντας – δικαίως – βλέψεις και για την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Κάρντιφ την 3η Ιουνίου.
    Τους αστέρες των δύο ομάδων τους γνωρίζει όλος ο πλανήτης. Κριστιάνο Ρονάλτο, Μπέιλ, Μπενζεμά, Νόιερ, Αλόνσο και Λεβαντόφσκι είναι μερικά από τα πιο σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με δεκάδες διακρίσεις και κορυφαίους τίτλους στην κατοχή τους.

    Ήξερες ότι…

    Πέραν της αδιαμφισβήτητης κλάσης των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν απόψε στο Μόναχο, η αναμέτρηση έχει ενδιαφέρον και για πολλούς ακόμη λόγους, ποδοσφαιρικούς και μη:

    1. Οι δύο ομάδες έχουν …ξαναβρεθεί 22 φορές στο παρελθόν. Η Μπάγερν μετρά 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες συνολικά (Ν9 Ι1 Η1 στην έδρα της).

    2. Ο προπονητής της Μπάγερν, Κάρλο Αντσελότι, οδήγησε την Ρεάλ στην κατάκτηση του Champions League το 2014. Ήταν το ιστορικό 10ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της «βασίλισσας», γνωστό στα ισπανικά ως “Decima”.

    3. Η νίκη της Ρεάλ στο Μόναχο το 2014 με 0-4 είναι η πιο «βαριά» ήττα των Γερμανών στην έδρα τους σε ευρωπαϊκό αγώνα.

    4. Η Ρεάλ μετρά μόλις 4 νίκες στους τελευταίους 30 αγώνες της σε γερμανικά γήπεδα.

    5. Ο μεγάλος αγώνας έχει τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ προσφέρει περισσότερες από 100 επιλογές για τον μεγάλο αγώνα!
    Τα ειδικά στοιχήματα περιλαμβάνουν από τον αριθμό των κόρνερ και των οφσάιντ, μέχρι τους σκόρερ του αγώνα, το σκορ ημιχρόνου και πολλά άλλα. Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» μπορούν να στοιχηματίσουν ακόμη και ποιος τερματοφύλακας θα ακουμπήσει πρώτος την μπάλα! Το κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για κάθε …γούστο τόσο πριν την έναρξη όσο και κατά την διάρκεια του ματς (Live).



    ΣΧΟΛΙΑ