• Δελτία Τύπου

    Νέο κατάστημα Μy market στην Αλσούπολη

    • NewsRoom


    Η 100% ελληνική αλυσίδα My market εγκαινίασε σήμερα ένα ακόμη νέο κατάστημα στην Λ. Καποδιστρίου στα σύνορα της Αλσούπολης με το Π.Ψυχικό.

    Πρόκειται για ένα σύγχρονο κατάστημα με άρτιο εξοπλισμό, το οποίο διαθέτει δύο ορόφους πώλησης με συνολικό εμβαδό 893 καθώς και θέσεις στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο.

    Με τα εγκαίνια του καταστήματος της Αλσούπολης, η οικογένεια των My market, συνεπής στο όραμά της, συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται σε περιοχές της Αθήνας που δεν είχε έως σήμερα έντονη παρουσία. Σήμερα η αλυσίδα αριθμεί 223 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

    Έχοντας συμπληρώσει δύο χρόνια από τη σημαντική στιγμή της εξαγοράς της αλυσίδας Βερόπουλος, η αλυσίδα πλέον διανύει τη νέα εποχή My market, παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις απέναντι στους πελάτες μας και στην υπόσχεσή ότι «Τα καλύτερα έρχονται». Ανακαινίζοντας καταστήματα, εκπαιδεύοντας ανθρώπους, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες, τα My market έχουν αποκτήσει πλέον τη νέα ενιαία ταυτότητα μίας μεγάλης ελληνικής αλυσίδας με σημείο αναφοράς τις αξίες της και με τον πελάτη ως επίκεντρο των προσπαθειών της.



    ΣΧΟΛΙΑ