ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Ρεκόρ επιβατών και επενδύσεις 1,3 δισ. ευρώ – Στόχος τα 40 εκατ. έως το 2032
Την υπογραφή σύμβασης με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την αντικατάσταση των υφιστάμενων Δικτύων Δεδομένων και Φωνής και Συστημάτων Τηλεφωνίας και Εφαρμογών από μια ενιαία σύγχρονη υποδομή.
Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει ένα δίκτυο δεδομένων υψηλής διαθεσιμότητας που μπορεί να υποστηρίζει υπηρεσίες τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (VoIP), βίντεο και δεδομένων, ενιαίο έλεγχο κλήσεων και ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας (UCC), υπηρεσίες κινητικότητας (mobility), καθώς και ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης (Contact Center), ικανό να καλύψει διαφορετικά κτίρια.
Λόγω της κρισιμότητας των δραστηριοτήτων του Αερολιμένα και των ισχυόντων ειδικών επιχειρησιακών κριτηρίων απόδοσης (KPIs), το έργο κρίνεται ως ιδιαίτερα απαιτητικό και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει θέσει ως βασική προϋπόθεση τη σταδιακή προσέγγιση αναβάθμισης/αντικατάστασης της υφιστάμενης υποδομής διασφαλίζοντας παράλληλα τη συνεργασία της με τις μελλοντικές υποδομές.
Το έργο αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα σε 2 χρόνια και να συντηρηθεί/υποστηριχθεί για τα επόμενα 3 χρόνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρουμανία: Συμμαχία σοσιαλιστών με ακροδεξιά για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
- Microsoft: Πώς ανοίγει τον δρόμο στην OpenAI για συνεργασίες με ανταγωνιστές
- Μητσοτάκης: Στην Τρίπολη την Τρίτη, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις φαρμακοβιομηχανιών
- Στάρμερ: Ενδέχεται να υποβληθεί σε έρευνα για το αν παραπλάνησε το Κοινοβούλιο με τον διορισμό του Μάντελσον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.