ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Palo Alto Networks και η Westcon Ελλάδας θα συμμετάσχουν στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο «ICT Security World» με παρουσία ειδικού Digital Booth καθώς επίσης και με ομιλία που θα αφορά την κυβερνοασφάλεια την περίοδο του κορονοιού.
Συμμετοχή και ομιλία
Συγκεκριμένα το θέμα της ομιλίας θα είναι «Όταν η εταιρική στρατηγική κυβερνοασφάλειας, γίνεται οικιακή υπόθεση» και θα λάβει χώρα στις 9 Δεκεμβρίου 2020, στην ενότητα 12:30 – 13:30, με ομιλητή τον κύριο Γρηγόρη Δημητρόπουλο, Business Development Manager, Palo Alto Networks.
Επίσκεψη στο digital booth
Καθ’ όλη τη διάρκεια του digital event η Palo Alto Networks και η Westcon θα περιμένουν τους επισκέπτες του συνεδρίου για τη γνωριμία με τις λύσεις και τους εκπροσώπους, καθώς επίσης θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν giveaway gadgets, με μια απλή συμμετοχή και παρουσία (περισσότερες λεπτομέρειες στο digital booth).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.