Δελτία Τύπου

Η Λουξ επίσημος χορηγός στο ΕΚΟ All Star Game ’19

  • NewsRoom

Aπό τη συνέντευξη Τύπου για το 23ο EΚΟ All Star Game που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 31.01.2019


Η Λουξ θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά επίσημο χορηγό στο θεσμό του All Star Game ’19, κατά το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου, στη «Μητρόπολη του ελληνικού μπάσκετ», τη Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο, με την παράλληλη συμπλήρωση 100 χρόνων «ζωής» του ελληνικού μπάσκετ.

Στις ιδιαίτερες ενέργειες που θα συνοδεύσουν την παρουσία της Λουξ στο All Star Game ‘19 συγκαταλέγεται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν εκπρόσωποι της πατρινής εταιρείας και αθλητές σε μονάδα του ΟΚΑΝΑ στη συμπρωτεύουσα, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, που θα αποτελέσει μια κίνηση αναγνώρισης και συμπαράστασης στο αξιόλογο έργο που επιτελεί η μονάδα του ΟΚΑΝΑ και στην ουσιαστική προσφορά της στην  ελληνική Κοινωνία.

Ειδικότερα, σε συνέχεια της στήριξης της προηγούμενης διοργάνωσης που στέφθηκε με επιτυχία στην Πάτρα, τα αναψυκτικά και χυμοί λουξ θα συμμετάσχουν για ακόμη μια φορά ως επίσημος χορηγός στον διήμερο εορταστικό θεσμό του επαγγελματικού μπάσκετ, με στόχο να μοιράσουν χαρά και όμορφες στιγμές στους μικρούς και μεγάλους φίλους της «πορτοκαλί μπάλας» και να υπενθυμίσουν ότι το μπάσκετ είναι πάνω από όλα γιορτή.

Η Λουξ, ως υπεύθυνος κοινωνικός πολίτης, ανανεώνει και φέτος τη σταθερή χορηγική της παρουσία στη διοργάνωση του ΕΚΟ All Star Game ’19, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική πολιτική στήριξης πρωτοβουλιών που αφενός προάγουν τον αθλητισμό και προωθούν το αθλητικό ιδεώδες και που αφετέρου συνδράμουν και διευκολύνουν το έργο που επιτελούν ποικίλες εθελοντικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και ιδρύματα.

Aπό τη συνέντευξη Τύπου για το 23ο EΚΟ All Star Game που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 31.01.2019ΣΧΟΛΙΑ