• Δελτία Τύπου

    Η ΔΕΛΤΑ χρυσός χορηγός του ορεινού Μαραθωνίου της Οίτης

    • NewsRoom


    Το VIBE by Life της ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της ΧΡΥΣΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ του SKY RUNNER GREEC ESERRIES 2018, πρωταγωνίστησε στον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλής» (Hercules Mountain Marathon), που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Σεπτεμβρίου, δίνοντας στους δρομείς τη φυσική ενέργεια που χρειάζονται για να φτάσουν έως τον τερματισμό!

    Η βραβευμένη σειρά VIBE by Life της ΔΕΛΤΑ, που διακρίθηκε ως Best Sports or Fitness Drink στο πλαίσιο των 13ων ετήσιων World Beverage Innovation Awards, είναι το μόνο 100% φυσικό ενεργειακό ποτό με χυμό φρούτων, πλούσιο σε υδατάνθρακες, φυσική καφεΐνη, γκουαρανά και βιταμίνες. Η σειρά παράγεται στην Ελλάδα και κυκλοφορεί σε 3 απολαυστικές γεύσεις, Raspberry – Goji Berry, Kiwi – Starfruit και Tropical Fruits.

    Ο Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής», ένας από τους πρώτους Μαραθώνιους βουνού στην Ελλάδα, είναι μια ορεινή διαδρομή υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερων αγωνιστικών χαρακτηριστικών, μήκους 43 χλμ στα μονοπάτια της Οίτης, στο βουνό των λουλουδιών και του Ηρακλή. Οι αγώνες περιλαμβάνουν και 2 μικρότερες διαδρομές των 16,2 και 6,4 χλμ, αλλά και μια μικρή 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικού, που σκοπό έχει να εμπνεύσει τους «αυριανούς» δρομείς.

    Οι συμμετοχές στην Οίτη ξεπέρασαν τις 500, ενώ η τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας αγκάλιασε τη συγκεκριμένη διοργάνωση και καταχειροκρότησε όλους τους συμμετέχοντες!

    Η ΔΕΛΤΑ στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν τις αξίες του, ενισχύοντας παράλληλα τις τοπικές κοινωνίες, όπου διοργανώνονται. Στο πλαίσιο αυτό, το VIBE by LIFE ανανεώνει το ραντεβού του με τους δρομείς, για τον τελευταίο αγώνα της φετινής διοργάνωσης SKYRUNNERGREECEπου είναι ο AlpamayoPROTrailRace στα μονοπάτια της Πάρνηθας στις 08 Οκτωβρίου 2018.

    Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο site της διοργάνωσης:

    http://www.skyrunner.gr/index.php/el/

     



    ΣΧΟΛΙΑ