• Δελτία Τύπου

    Οι Antetokounbros στο νέο σπίτι της Kaizen Gaming


    H Kaizen Gaming, μία από τις κορυφαίες εταιρείες Gametech παγκοσμίως, υποδέχτηκε στις νέες της εγκαταστάσεις, στο Kaizen Campus, τον Γιάννη, τον Κώστα και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

    Τα αδέρφια πέρασαν μια ημέρα με τους εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι σήμερα ξεπερνούν τους 2.000 παγκοσμίως, με τους 1.200 από αυτούς να βρίσκονται στην Αθήνα, και απάντησαν στις ερωτήσεις τους, μέσω τηλεδιάσκεψης, με συντονιστή της συζήτησης τον CEO της Kaizen Gaming, Γιώργο Δασκαλάκη.

    Η σύνδεση της Kaizen Gaming με τους Antetokounbros ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, όταν ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας της εταιρείας με τον Γιάννη, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο παγκόσμιο πρεσβευτή (global brand ambassador) της Betano, του brand με το οποίο λειτουργεί η Kaizen Gaming σε 11 χώρες σήμερα, σε Ευρώπη, Αφρική, Λατινική και Βόρεια Αμερική.

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Kaizen Gaming έχουν διανύσει μια παράλληλη διαδρομή επιτυχίας με αφετηρία την Ελλάδα ως τη διεθνή αναγνώριση, σε λιγότερο από μια δεκαετία, με τον Γιάννη να κατακτά δύο φορές τον τίτλο του MVP και μία του Πρωταθλητή στο NBA και την Kaizen Gaming να αναδεικνύεται σε κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως για το 2022 στα βραβεία EGR, τα «Όσκαρ» του κλάδου.

    Η Kaizen Gaming παράλληλα, στηρίζει το Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF), του οποίου όραμα είναι η δημιουργία κοινοτικών κέντρων που θα προσφέρουν ρουχισμό, τρόφιμα, νομικές και επαγγελματικές συμβουλές, καθώς και εκπαίδευση σε ανθρώπους που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

    Στην εκδήλωση, μάλιστα, παρουσίασης του Ιδρύματος στο ελληνικό κοινό, η Kaizen Gaming συμμετείχε με τη χορηγική της υποστήριξη ενώ στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, τις οποίες αναπτύσσει παγκοσμίως, θα παρέχει συνολική στήριξη στο CAFF με την ανάπτυξη κοινών δράσεων με σαφές κοινωνικό αντίκτυπο.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Απόστολος Χατζηελευθεριάδης, Ιωάννης Καρασταμάτης, Ερρίκος Κέρτσικοφ και Αδελφοί Ρεθύμνη στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας

    Νταλακογιώργος: Απαιτούμε άμεση μείωση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων!

    Γεωργιάδης για Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Κίνητρα στις επιχειρήσεις για εφαρμογή νωρίτερα



    ΣΧΟΛΙΑ