• Δελτία Τύπου

    EURO 2021 – Ώρα για νέα τηλεόραση από τη MediaMarkt


    Από τις 11 Ιουνίου και για ένα μήνα, οι δρόμοι και οι παραλίες θα είναι άδειοι, ενώ από τα ανοιχτά παράθυρα θα ακούγονται ζητωκραυγές, φωνές και φασαρία. Φέτος το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο μπάλα. Θα φορέσουμε τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας (δεν θα είναι η Ελλάδα δυστυχώς, αφού δεν προκρίθηκε) και θα τα δώσουμε όλα.

    Η γιορτή του ποδοσφαίρου, το EURO 2021 επιτέλους ξεκινά το 2021 αντί για το 2020 που ήταν προγραμματισμένο. Μάλιστα, φέτος το UEFA EURO, όπως είναι η επίσημη ονομασία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου γιορτάζει τα 60 του χρόνια και για αυτό το λόγο για πρώτη φορά δεν θα αναλάβει τη διοργάνωση μια χώρα, αλλά 11 σε ισάριθμες πόλεις και μάλιστα με θεατές. Κάθε χώρα έχει εφαρμόσει τους δικούς της κανόνες αντιμετώπισης της πανδημίας με συγκεκριμένα μέτρα και σημαντική μείωση του ποσοστού της πληρότητας των γηπέδων.

    Όπως και να ‘χει όμως το φετινό καλοκαίρι ανήκει στη «στρογγυλή θεά». Εάν αναρωτιέσαι πώς θα χωρέσει όλο το γήπεδο στην μικροσκοπική 40-ρα τηλεόρασή σου, μην κάθεσαι.

    Στη MediaMarkt θα βρεις απίστευτες προσφορές σε τηλεοράσεις και μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα που θα λύσει όλες σου τις απορίες τόσο για το φετινό EURO όσο και για το πώς να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

    EURO 2021: Πώς θα το απολαύσεις

    Ένας τρόπος υπάρχει για να απολαύσεις το φετινό EURO από την άνεση του σπιτιού σου: μια καινούρια σούπερ τηλεόραση. Και όταν λέμε σούπερ, εννοούμε μεγάλη σε διαγώνιο (50 ίντσες και άνω) και ανάλυση (4K τουλάχιστον) και σε χαρακτηριστικά.

    Σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να απολαύσεις μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία είναι τα εξής:

    Πρώτο και καλύτερο το PVR. Με αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορείς να γράφεις έναν αγώνα για να τον παρακολουθήσεις αργότερα, αλλά και να παγώνεις το χρόνο σε ζωντανή μετάδοση. Από εκεί και πέρα, ψάξε για sports mode, λειτουργία που βελτιώνει την εικόνα και τον ήχο και PIP για να βλέπεις ταυτόχρονα από δύο πηγές.

    Πάμε να δούμε τώρα τις προτάσεις μας για το φετινό EURO. Τα μοντέλα που προτείνουμε θα σε βάλουν μέσα στο παιχνίδι είναι τα εξής:

    • Πρώτο και καλύτερο έχουμε Samsung QE55Q95TC. 55 χορταστικές ίντσες, ανάλυση 4Κ και τεχνολογία Direct Full Array υπόσχονται ανεπανάληπτες εμπειρίες που συνοδεύονται από κορυφαίο ήχο τεχνολογίας Object Tracking Sound (OTS). Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει ελάχιστα bezels, τεχνολογία Quantum HDR 2000 για απίστευτης ποιότητας εικόνα, ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο για σύνδεση όλων των συσκευών και πλήθος άλλων χαρακτηριστικών που την κάνουν το αντικείμενο πόθου για κάθε λάτρη της τελειότητας.
    • Παραμένοντας στις 55 ίντσες περνάμε στο μοντέλο Sony KE55XH9096BAEP. Η ανάλυση 4K σε συνδυασμό με την τεχνολογία Object-based HDR remaster υπόσχονται ρεαλιστική εικόνα και χρώμα πέρα από κάθε φαντασία, ενώ η πλατφόρμα Android TV, διαθέτει όλα τα apps που θα χρειαστείς.
    • Ανεβαίνοντας ένα σκαλί πηγαίνουμε στις 65 ίντσες και το μοντέλο LG OLED65CX6LA. Πρόκειται για μια τηλεόραση για… μεγάλα σαλόνια που θα γεμίσει όλο τον τοίχο σου με εικόνα που θα μοιάζει λες και βρίσκεσαι μέσα στο γήπεδο. Η συγκεκριμένη τηλεόραση, μάλιστα, μπορεί να γίνει το κέντρο ελέγχου του έξυπνου σπιτιού σου με τη βοήθεια της τεχνολογίας ThinQ AI.

    EURO 2021: Εξοπλίσου κατάλληλα γιατί ο διαιτητής σφυρίζει

    Για να μπεις μέσα στο παιχνίδι δεν αρκεί μόνο η εικόνα. Θα πρέπει και ο ήχος να είναι εξίσου κορυφαίος. Με τα άπειρα περιφερειακά home cinema, soundbars, projectors, βάσεις και άλλα περιφερειακά θα μετατρέψεις το σαλόνι σου σε ένα απίστευτο κέντρο διασκέδασης για αθλητικά γεγονότα και σινεμά.

    Τέλος, όταν σκέφτεσαι αναβάθμιση εξοπλισμού, μην σκέφτεσαι μόνο το σαλόνι. Όλο το σπίτι θέλει τις μικροσυσκευές και άλλες οικιακές συσκευές. Τώρα με το EURO είναι ευκαιρία για συνολική αναβάθμιση που μόνο τα MediaMarkt μπορούν να προσφέρουν.

    Διαβάστε ακόμα:

    Ο Ρόμπυ Μπουρλάς νέος CEO της Public-MediaMarkt

    MediaMarkt: Νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία «Personal Video Shopping»

    Ψηφιακή μέριμνα στη MediaMarkt: Tablet ή laptop; Χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξουμε την κατάλληλη συσκευή

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ