• Δελτία Τύπου

    Club UTILE DULCI: Το μοναδικό «business, food and wine» Club μελών κατακτά όλο και περισσότερους Αθηναίους

    • NewsRoom


    Εδώ και λίγους μήνες, η Αθήνα απέκτησε, όπως συμβαίνει και σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου, το δικό της private members club, πάνω στην ιδέα “business, food and wine”.

    Το private members club «UTILE DULCI» (προφέρεται «ούτιλε ντούλκι») είναι ένα Club, τα μέλη του οποίου – κυρίως, επιχειρηματίες, στελέχη εταιρειών και ελεύθεροι επαγγελματίες – συνδέονται με την κοινή τους αγάπη για το fine dinning  και το wine pairing.

    Τα μέλη του Club UTILE DULCI συναντώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε μοναδικές βραδιές – εμπειρίες, κατά τις οποίες συζητούνται θέματα που αφορούν στον κόσμο του επιχειρείν, αλλά και γενικότερα θέματα του δημόσιου διαλόγου, δοκιμάζονται υψηλής ποιότητας κρασιά και απολαμβάνουν ένα γαστρονομικό δείπνο με την επιμέλεια ενός διακεκριμένου και διαφορετικού κάθε φορά chef.

    Την επιμέλεια των κρασιών έχει ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine.

    Η μοναδική αυτή εμπειρία γαστρονομικής και οινικής απόλαυσης συνδυάζεται με το business networking κατά το πρότυπο ανάλογων εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό.

    Ιδρυτής του ClubUTILE DULCI είναι ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, πρώην στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας, ο οποίος περιγράφει ως εξής το όραμά του για το καινοφανές, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα, αυτό εγχείρημα:

    «Η φιλοδοξία μου είναι ναδώσουμε μέσα από το clubUTILEDULCI, τη δυνατότητα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται  για την ευζωία, το καλό κρασί και τη γαστρονομία, όπως επίσης για το networking, αλλά και για πνευματικές αναζητήσεις, να συνυπάρξουν σε ένα Clubμελών, σε μια ιδιότυπη άσκηση «ξεχειλώματος» γεύσεων, αισθήσεων, αλλά και μυαλού…». Κάτι, ίσως, σαν ένα … λελογισμένο αρχαιοελληνικό συμπόσιο».

    Οι εκδηλώσεις – δείπνα του ClubUTILEDULCI, οι οποίες έχουν κατακτήσει το απαιτητικό αθηναϊκό κοινό, διοργανώνονται αποκλειστικά για τα μέλη του club.

    Στις πέντε εκδηλώσεις – δείπνα του Club UTILE DULCI που έχουν οργανωθεί έως σήμερα, συμμετείχε ένας πραγματικός γαλαξίας διακεκριμένων επαγγελματιών και προσωπικοτήτων, οι δε συμμετοχές αγγίζουν τις 350.

    Η επόμενη εκδήλωση του Club είναι στις 9 Οκτωβρίου 2018, στο μπουτίκ ξενοδοχείο Life Gallery Athens.

    Ο Άλεξ Τσιοτίνης (σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC) θα επιμεληθεί και εκτελέσει το μενού της βραδιάς, ενώ τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία ναμυηθούν στα φυσικά κρασιά του οινοποιείου Τετράμυθος από την Πελοπόννησο, καθώς και σε κρασιά της ίδιας φυσικής προσέγγισης από την Αυστρία, Ισπανία και Γαλλία.

    Για περισσότερες πληροφορίες ή για εγγραφές στο Club UTILE DULCI, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.utiledulci.club.

    FACEBOOK

    LinkedIn



    ΣΧΟΛΙΑ