• Δελτία Τύπου

    Basket is Back – Η απόλυτη εμπειρία Basket επιστρέφει στο Smart Park

    • NewsRoom


    Λίγο πριν τη νέα σχολική χρονιά, η καρδιά του Mundobasket 2023 χτυπάει ξανά στο Smart Park!

    Από τις 25 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την κεντρική πλατεία του μεγαλύτερου υπαίθριου εμπορικού πάρκου να γεμίζει «μπασκετική ζωή», δίνοντας τον παλμό του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του καλοκαιριού, του Παγκοσμίου Κυπέλλου Basket!

    Live streaming των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας καθώς και των πιο σημαντικών αγώνων σε μεγάλη οθόνη περιτριγυρισμένη από αναπαυτικές σεζλόνγκ & πουφ, γήπεδο basket 3×3 για αξέχαστα παιχνίδια, διαδραστικές μπασκετικές δράσεις για ατελείωτες φωτογραφίες και διασκέδαση, challenges μαζί με πολλές εκπλήξεις και διαγωνισμούς, θα κατακλίσουν τον χώρο προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

    Η διασκέδαση όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους για τη νέα σχολική χρονιά, επιλέγοντας ανάμεσα στα καλύτερα και πιο σύγχρονα σχολικά είδη.

    Η τελευταία λέξη της ψυχαγωγίας και των σχολικών ειδών, βρίσκεται στο μεγαλύτερο υπαίθριο εμπορικό πάρκο και τις Κυριακές, σε μόλις 10’ μέσω Αττικής Οδού και με δωρεάν parking.

    Διαβάστε επίσης:

    Η αθλητική σεζόν ξεκινάει με τη νέα καμπάνια της Novibet

    Σάσα Σταμάτη: Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια

    Lamda: Προ των πυλών ο διαχωρισμός των malls από το Ελληνικό – mononewsTV



    ΣΧΟΛΙΑ