• sports

    Εθνική Μπάσκετ: Και επισήμως χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μουντομπάσκετ

    • NewsRoom
    Γιάννης Αντετοκούνμπο

    Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Δε θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στο Μουντομπάσκετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως ενημέρωσε μέσα από τα social media.

    Σκοπός του είναι να εκπροσωπήσει την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, σε περίπτωση που επιτευχθεί η πρόκριση, συμπληρώνει ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς.

    «Η απογοήτευση είναι τεράστια διότι η απόφαση του ιατρικού επιτελείου δεν μου αφήνει περιθώρια επιλογής. Σε περίπτωση, που συνέχιζα να πιέζω τον εαυτό μου να επιστρέψει, θα έβαζα τον εαυτό μου και την υγεία μου σε ρίσκο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση – δήλωσή του.

    Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

    «Όλοι γνωρίζουν το πάθος και την αγάπη μου για την Εθνική Ομάδα. Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν του NBA, πίεζα συνεχώς το κορμί μου στα όρια του προκειμένου να είμαι στην κατάσταση που ήθελα για παίξω στο Παγκόσμιο.

    Δυστυχώς, μετά από μήνες δουλειάς, αλλά και πολλές συζητήσεις με το ιατρικό team, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν έχω επανέλθει σε βαθμό που να μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο.

    Αυτό ξεκάθαρα δεν ήταν επιλογή μου και πλέον πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά ώστε να επιστρέψω στο επίπεδο που αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια.

    Η απογοήτευση είναι τεράστια διότι η απόφαση του ιατρικού επιτελείου δεν μου αφήνει περιθώρια επιλογής.

    Σε περίπτωση, που συνέχιζα να πιέζω τον εαυτό μου να επιστρέψει, θα έβαζα τον εαυτό μου και την υγεία μου σε ρίσκο.

    Ο προσωπικός μου στόχος, αλλά και της Εθνικής ομάδας μας, είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και θα είναι τεράστια τιμή για μένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στους αγώνες».

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο: Η αποθέωση στον Νίκο Γκάλη

    Συνάντηση Μητσοτάκη με τους προέδρους UEFA, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού την Τετάρτη



    ΣΧΟΛΙΑ