Όσοι ακολουθούν διατροφή για απώλεια κιλών και έρχεται η ώρα να ετοιμάσουν το κυρίως γεύμα τους, συνήθως ονειρεύονται μία μεγαλύτερη και πολύ πιο χορταστική μερίδα. Η ιδέα αυτή, όπως φαίνεται μπορεί όντως να γίνει πραγματικότητα, σύμφωνα με μία μέθοδο που συστήνουν οι διατροφολόγοι, η οποία ονομάζεται ογκομετρική κατανάλωση.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γεμίζετε το μεγαλύτερο μέρος του πιάτου σας με τρόφιμα, που έχουν σύσταση χαμηλής ενέργειας , δηλαδή λιγότερες θερμίδες ανά όγκο. Αυτά, τείνουν να έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, νερό και βιταμίνες, οπότε εξακολουθείτε να λαμβάνετε πολλά θρεπτικά συστατικά . Βασικά, μπορείτε να τρώτε μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού και παράλληλα να παίρνετε λιγότερες θερμίδες.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Με το σύστημα DLS αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες αεροναυτιλίας
- Σαμποτάζ στη Γαλλία έφερε blackout στις Κάννες – Κανονικά η αποψινή τελετή λήξης του Φεστιβάλ
- Κέρκυρα: Yπό κράτηση οι 5 Αγγλίδες για το pole dancing στα Ανάκτορα – Την Δευτέρα τελικά στο Αυτόφωρο
- ΔΕΗ: Οι αναλυτές «ποντάρουν» ότι οι στόχοι για το έτος θα επιτευχθούν παρά το αδύναμο α’ τρίμηνο
