Ο χορός δεν έχει όρια. Είναι τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων μας, είναι μια τέχνη, μία μορφή διασκέδασης κι εκτόνωσης από την οποία κανείς δε χρειάζεται να απέχει.
Η Chelsie Hill και η ομάδα της, οι Rollettes, αυτό ακριβώς το μήνυμα θέλουν να περάσουν. Όλες τους, κινούνται με αναπηρικά αμαξίδια. Όλες τους, όμως, χορεύουν. «Γιατί ο χορός είναι χορός, είτε περπατάς στα δυο σου πόδια, είτε βρίσκεσαι πάνω σε τροχούς».
Διαβάστε περισσότερα στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Κατηγορεί τη Ρωσία για “βρώμικο και πολιτικό” παιχνίδι γύρω από την ανταλλαγή αιχμαλώτων
- Πειραιάς: Χιλιάδες κόσμου στον Όρμο της Αφροδίτης στην Πειραϊκή στην τελετή λήξης των Ημερών Θάλασσας 2025
- Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε πως ταυτοποιήθηκε η σορός του Μοχάμεντ Σινουάρ
- Άγιο Όρος: Δεν απειλούν τη στατικότητα των κτιρίων οι ζημιές από τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Η πρώτη εκτίμηση για το κόστος αποκατάστασης
