ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η παρουσία των γυναικών στο ιατρικό και νοσηλευτικό επάγγελμα είναι μεγάλη και ο ρόλος τους σημαντικός. Με τη δουλειά τους κερδίζουν το θαυμασμό και την εκτίμηση συναδέλφων και ασθενών και στη δύσκολη σημερινή συγκυρία, είναι εκεί για όλους μας, τους χρειαζόμαστε και τους τιμάμε περισσότερο από ποτέ.
Η κυρία Ματίνα Παγώνη είναι Πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς για τρίτη τριετία. Όσοι την ξέρουν λένε ότι είναι αντικειμενική έχει κερδίσει με την προσωπικότητά της το σεβασμό των γιατρών ανεξαρτήτων παράταξης. Μιλώντας στο portraitsgr σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για γιατρούς και νοσηλευτές, μας εξηγεί πόσο κρίσιμο είναι να ανησυχούμε και να πειθαρχούμε στους κανόνες. Και όπως τονίζει, “όποιος πιστεύει ότι ο κίνδυνος δεν τον αγγίζει, ας το κάνει για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας για να ελαφρύνει το δύσκολο έργο τους”.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UniCredit: Νέο σχέδιο μεταφοράς πιστωτικού κινδύνου για δάνεια €3 δισ. – Αφορά τις CaixaBank και Banco Sabadell
- Βρετανία: Παραιτήθηκε και άλλη υφυπουργός της κυβέρνησης Στάρμερ
- Propeller Club: Επιχειρηματικό γεύμα με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα για την ενίσχυση των ναυτιλιακών σχέσεων Ελλάδας–ΗΠΑ
- Γιαννακοπούλου – Ζαχαριάδης: Προχώρησαν σε εκατέρωθεν αφιερώσεις τραγουδιών για.. τον Αλέξη Τσίπρα (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.