ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Μαρία Πάτση, Γενική Διευθύντρια στην Warply, είναι από τις λίγες γυναίκες που έχουν ηγετική θέση σε εταιρεία τεχνολογίας.
Μιλάει στο Portraits.gr για το τί προκάλεσε τη “συμφόρεση” στις διαδικτυακές πωλήσεις αλλά και για τη Warply που βρίσκεται σε μια σταθερά ανοδική τροχιά, στον τομέα των προγραμμάτων loyalty και παράλληλα είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στο χώρο του mobile commerce και των ψηφιακών πληρωμών.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 12 +1 ερωταπαντήσεις για το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανία και την Εφοδιαστική Αλυσίδα
- Μαρινάκης: Ο Τσίπρας έχει ξεκινήσει καλύτερα από το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν θα πω εγώ ποιος θα κερδίσει στο γήπεδο του λαϊκισμού
- Ευρωαγορές: Σε θετικό έδαφος χάρη στην υποχώρηση του πετρελαίου, παρά τις πιέσεις στην τεχνολογία
- SpaceX: 100 φορές πάνω τα έσοδα από το AI έως το 2030 λέει η Goldman Sachs
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.