ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο CEO και συνιδρυτής του Twitter και Square, Jack Dorsey, σχεδιάζει να δωρίσει 1 δις. δολάρια για να στηρίξει τον αγώνα κατά του κορονοϊού. Πρόκειται για τo μεγαλύτερo μέχρι τώρα ποσό παγκοσμίως, που έχει δοθεί από ιδιώτη. Η διάθεση των χρημάτων, θα γίνει μέσω μετοχών του Square.
Στην ανακοίνωση του στο twitter, ο Dorsey ανέφερε, ότι το κεφάλαιο, θα δρομολογηθεί αργότερα, για να στηρίξει τις προσπάθειες για την υγεία των γυναικών, την εκπαίδευση και το καθολικό βασικό εισόδημα.
Δείτε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας