Η πανδημία μας άλλαξε. Μας ανάγκασε να περάσουμε κάθε λεπτό της ημέρας μας με τα μέλη της οικογένειάς μας. Αυτό, από τη μία πλευρά ήταν θετικό: Μιλήσαμε, γνωριστήκαμε από την αρχή, είδαμε καθαρά τα ωραία και τα άσχημα του συζύγου μας. Ανακαλύψαμε νέες πτυχές του. Απο την άλλη, σε πολλές περιπτώσεις ήταν καταστροφικό, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Δημιουργήθηκαν εντάσεις και είδαμε πως, τελικά, είναι ασύνατο να συνυπάρξουμε αρμονικά. Τελικά, δεν ταιριάζουμε όσο πιστεύαμε.
Παρατηρήθηκε πως οι κλήσεις στη Γραμμή «115 25» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στο διάστημα της ιδιαίτερης αυτής συνθήκης παρουσίασαν αύξηση 100% συγκριτικά με αντίστοιχες περιόδους προηγούμενων ετών, καταλαμβάνοντας ποσοστό περίπου 25% επί των συνολικών κλήσεων συμβουλευτικής.
Κανένα ζευγάρι δεν ξεκινά μια νέα οικογένεια με την πρόθεση να φτάσει στο διαζύγιο. Κάθε ζευγάρι ξεκινά με όνειρα και επιθυμίες. Κάποιες φορές στην πορεία προκύπτουν δυσκολίες, διαφωνίες, αλλαγές τις οποίες καλείται να διαχειριστεί.
Όταν η διαχείριση των καταστάσεων που καλείται να αντιμετωπίσει το ζευγάρι δεν είναι εφικτή τότε επέρχεται ένα διαζύγιο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλας: Πληρωμές σε αγρότες και κτηνοτρόφους μέχρι τέλος Οκτωβρίου
- Ανάλυση CNN: Καλύτερες οι σχέσεις Ζελένσκι – Τραμπ, αλλά ο πραγματικός στόχος του Κιέβου παραμένει μακριά
- Bitcoin: Συνεχίζει την πτώση μετά την απώλεια των 600 δισ. δολαρίων από την αγορά crypto
- Το φεστιβάλ ΔΗΛΑRTΒΕΡΗ μεταφέρεται στις 26 Οκτωβρίου λόγω καιρικών συνθηκών
