Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Είναι ένας μήνας για όλες εκείνες που τον νίκησαν, για όλες εκείνες που παλεύουν μαζί τους. Η Stella McCarney αποφάσισε φέτος να δώσει το δικό της μήνυμα ελπίδας.
Σε συνεργασία με τη βραβευμένη με Pulitzer φωτορεπόρτερ Lynsey Addario και τη σκηνοθέτιδα Alice Aedy, κυκλοφόρησε μία συγκινητική ταινία μικρού μήκους με πορτραίτα γυναικών που πέρασαν ή δίνουν τώρα τη μάχη τους με την ασθένεια. Κάτω από τις φωτογραφίες τους, υπάρχει ένα γράμμα τους για κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.
Διαβάστε περισσότερα στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο Άμπου Ντάμπι ο Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο οικονομία, επενδύσεις και η κρίση στην Μέση Ανατολή
- Παύση στρατιωτικών επιχειρήσεων: ΗΠΑ και Ιράν στα πρόθυρα συμφωνίας – Υποχώρηση στο πετρέλαιο
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.