Μπαίνουμε στην τρίτη μέρα της λήξης του lockdown. Στην πραγματικότητά μας όμως -των περισσότερων τουλάχιστον από εμάς- το lockdown συνεχίζει να υπάρχει στην καθημερινότητά μας κανονικά.
Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ήταν αρκετή. Άνθρωποι με μάσκες παντού. Αν έχεις χιούμορ και φαντασία, βλέπεις dath vader, μαύρους εκδικητές, γιατρούς, καουμπόηδες, easy riders, χειρουργούς που το έχουν σκάσει την ώρα της επέμβασης.
Αν είσαι απλά καταγραφικός, μπορεί να σε πιάσει ένας κόμπος στο λαιμό. Μαγαζιά κλειστά, άνθρωποι που φοβούνται περισσότερο από όσο νόμιζαν, μάτια που ψάχνουν να βρουν την κανονικότητα η οποία πια δεν υπάρχει. Ή μάλλον υπάρχει και έχει νέα υπόσταση.
Το καλοκαίρι έρχεται, εμπρός βήμα ταχύ, αλλά όλοι το παρατηρούμε μουδιασμένοι.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: 1.364 πτήσεις ακυρώθηκαν και 4.267 κατέγραψαν καθυστερήσεις λόγω κακών καιρικών συνθηκών
- Ιαπωνία: Κόλαση φωτιάς σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων
- Κύπρος: Ετοιμάζεται νέα μελέτη βιωσιμότητας του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης
- Δολάριο: Η χειρότερη εβδομάδα του τελευταίου 6μήνου καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα νεότερα για την οικονομία