ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σδούκου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ποινικών ευθυνών για υπουργούς – Θα ξεριζώσουμε το «βαθύ κράτος»
Η νεανική προσωπικότητα της Αλεξάνδρας Σδούκου έφερε έναν αέρα δροσιάς στο Υπουργείο Ενέργειας, το οποίο υπηρετεί από τη θέση της Γενικής Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών.
Πάντα γελαστή και αισιόδοξη, παρά τις πολλές υποχρεώσεις της, προσφέρει μια εικόνα ανανέωσης και μια νέα οπτική σε ένα «στρυφνό», αλλά ιδιαίτερα σημαντικό υπουργείο. Την ακολουθεί η φήμη ενός ανθρώπου δυναμικού, εξειδικευμένου και αποτελεσματικού, ούσα από τις λίγες γυναίκες που κατέχουν πολιτική θέση. Ταυτόχρονα είναι μια γυναίκα που ζει με πάθος την κάθε στιγμή, και η οποία δεν μπορεί να ακούει τη φράση «δεν γίνεται», δίνοντας, η ίδια, το καλύτερο παράδειγμα, με τη φράση το… “δεν γίνεται, δεν υπάρχει”!
Κι επειδή αυτό που χρειάζονται περισσότερο σήμερα οι γυναίκες είναι νέα πρότυπα, δηλαδή, τύπους γυναικών που ξεχωρίζουν και καταφέρνουν να εξελιχθούνε με επιτυχία, συνδυάζοντας την οικογένεια και την καριέρα, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή προσώπου για την ημέρα της γυναίκας από την Αλεξάνδρα Σδούκου.
Στα 41 της, είναι, ίσως, η νεότερη γυναίκα Γενική Γραμματέας υπουργείου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Σκοτεινή ντίβα – Ιστορίες παγκόσμιας προδοσίας»: Η Κάλλας, ο Ωνάσης, ο Νιάρχος και άλλες προσωπικότητες σε ένα τρίτομο βιβλίο
- Η Aston Martin υπογράφει το δικό της σπίτι στο Τόκιο
- Ο «άλλος» Μάκης, η διήγηση του Πλεύρη για τον Χαφτάρ, η ζήλια των Γάλλων, το «ώπα – ώπα» της Κίμπερλι, τα παράπονα της Κατερίνας και τα πούρα της οργής
- Q&R: Το πλάνο Πασχαλάκη-Σωτηράκου για ανάπτυξη και έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό
