Oι περισσότερες περιπτώσεις πασχόντων από διαβήτη, είναι τύπου 2 και ο επιπολασμός τους αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Έχοντας ως στόχο να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση της νόσου, ερευνητές από το Harvard και το πανεπιστήμιο του Cambridge, εντόπισαν τρεις βασικές ομάδες τροφίμων που θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο πάθησης της νόσου.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Έως το 2030 το μερίδιο αγοράς παγκοσμίως θα ξεπεράσει το 40%
- Χρηματιστήριο: Profit taking στις τράπεζες – Κρατούν ΕΛΧΑ, Aegean, Coca Cola, πέρασε σε κέρδη η ΔΕΗ
- ΕΕ: Επενδύει 40 εκατομμύρια ευρώ στο πρώτο αμιγώς αμυντικό fund
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Panathēnea 2025: Πώς η συνεργασία γεννά καινοτομία
