• Δημοσκοπήσεις

    Πιστεύετε ότι πρέπει να φύγει ο Σωτήρης Καψώχας από την ΕΡΤ μετά τα σχόλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

    • NewsRoom

    Ο Σωτήρης Καψώχας


    Σάλο έχει προκαλέσει η αναφορά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Σωτήρη Καψώχα στον «αέρα» ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης του θυμίζει τον δικτάτορα Μουσολίνι. «Ήταν στιγμές που νόμιζα ότι άκουγα τον θεωρητικό του φασισμού, τον Σέρτζιο Πανούτσιο, ο οποίος εισήγαγε στοιχεία εθνικισμού στην Ιταλία του Μουσολίνι», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Καψώχας στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ1.

    Κατόπιν αυτών, με μια οργισμένη ανακοίνωση η ΝΔ ενημέρωσε ότι αποσύρει βουλευτές από τα πάνελ της ΕΡΤ, ενώ η ΕΣΗΕΑ καταδίκασε τα προσβλητικά σχόλια Καψώχα και προανήγγειλε τη διερεύνηση της υπόθεσης από τα αρμόδια όργανα.

    Με αφορμή την υπόθεση αυτή, το mononews.gr δίνει βήμα στους αναγνώστες του, θέτοντας το ερώτημα εάν ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας πρέπει να φύγει από την ΕΡΤ μετά τα σχόλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου 2018, από το αναγνωστικό κοινό του mononews.gr το 58.9% ψήφισε “Ναι, δεν επιτρέπεται να κάνει τέτοιες”, το 38.5% “Όχι, ως δημοσιογράφος πρέπει να διατυπώνει ελεύθερα γνώμη” και το 2.6% “Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ”.

    [playbuzz-item item=”150e0133-fd56-4a3a-8207-d3870ed19f60″ shares=”false” wp-pb-id=”148416″]



    ΣΧΟΛΙΑ