• Δημοσκοπήσεις

    Δημοσκόπηση mononews: Θεωρείτε ότι θα καταφέρει να επιβιώσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ;

    • NewsRoom


    Μετά από 3μιση χρόνια κοινής πορείας όλα δείχνουν ότι η σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο βρίσκεται στο τέλος της, μετά τις πρωτοφανείς διαστάσεις που λαμβάνει τις τελευταίες ώρες η σύγκρουση των δύο κυβερνητικών εταίρων με αφορμή το θέμα των Σκοπίων.

    Οι δηλώσεις Καμμένου για το plan B για το «Μακεδονικό» έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που εμφανίζεται ως «όμηρος» του υπουργού Άμυνας. Το κλίμα στο Μαξίμου ποτέ δεν ήταν τόσο βαρύ, όσο ήταν χθες, όταν πληροφορήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης το «plan B» του Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό, το οποίο το πρότεινε στον Αμερικανό ομόλογο του. Το Μαξίμου με μία «χλιαρή» ανακοίνωση 33 λέξεων… άδειασε τον υπουργό Άμυνας σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Το mononews.gr δίνει βήμα στους αναγνώστες του θέτοντας το ερώτημα: «Θεωρείτε ότι θα καταφέρει να επιβιώσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ;»

    Μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου από το αναγνωστικό κοινό το 39,2% ψήφισε ΝΑΙ, το 54,6% ψήφισε ΟΧΙ και το 6,2% Δεν ξέρω / Δεν απαντώ.

    [playbuzz-item item=”f60bf49f-dc8b-4005-8e21-fdec40d5d594″ wp-pb-id=”338924″]



    ΣΧΟΛΙΑ