• Πολιτισμός

    Ζητούνται χορηγοί για την «Ελλάδα 2021»

    Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

    Γιάννα Αγγελοπούλου


    Χορηγούς αναζητεί η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» για την διοργάνωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

    Τα οικονομικά της διοργάνωσης δεν έχουν εξελιχθεί κατά το αναμενόμενο, λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού και των προβλημάτων που προκάλεσε στην οικονομία, έτσι η Επιτροπή προχωρεί και σε δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος σε φορείς και ιδιώτες για την χρηματοδότηση κάποια δράσης.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της «σκοπός της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», είναι να συντονίσει ένα συνολικό πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό της συμβολικής επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση. Στόχος είναι η επανασύσταση της Ελλάδας, από την αρχή της σύγχρονης ιστορίας της μέχρι την Ελλάδα του σήμερα, η πορεία αυτών των 200 χρόνων».

    Από την άλλη μεριά πάντως, όλες οι Περιφέρειες που επισκέφθηκε η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου περιμένουν από την Επιτροπή να βρει χρήματα για τις εκδηλώσεις τους. Και δεδομένου ότι η «Ελλάδα 2021» δεν έχει κρατική χρηματοδότηση, όπως δηλώνεται, οι προσπάθειες καταβάλλονται προς πάσα κατεύθυνση.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν σχετικό email στο [email protected] έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020



    ΣΧΟΛΙΑ