• Πολιτισμός

    Μαριάννα Βαρδινογιάννη με Αναστασία Κοτανίδου: Οι ήρωες των ΜΕΘ


    «Ήρωες των ΜΕΘ, ήρωες της καρδιάς μας», τιτλοφορείται η διαδικτυακή εκδήλωση που οργανώνει η πρέσβης καλής θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του σωματείου Eλπίδα Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Μαριάννα Βαρδινογιάννη καθώς και τα μέλη του.

    Η κεντρική ομιλία σε αυτήν την καίρια δράση θα πραγματοποιηθεί από την καθηγήτρια πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας ΕΚΠΑ Αναστασία Κοτανίδου ύστερα από την εισαγωγή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Τίτλος της «Ο κόσμος των ΜΕΘ: Στοιχεία-εμπειρίες-ανάγκες. Η επόμενη μέρα».

    Θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Όπως επίσης και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, ο καθηγητής της Πολιτικής και Υγείας, επικεφαλής LSE Health Ηλίας Μόσιαλος, ο καθηγητής αιματολογίας ογκολογίας πρύτανης ΕΚΠΑ Μελέτιος – Αθανάσιος Δημόπουλος.

    Με την προσωπική του μαρτυρία θα εμπλουτίσει τη συζήτηση (την οποία και θα συντονίζει) ο δημοσιογράφος της υγείας Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

    Πληροφορίες

    Σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 16:00

    Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τη σημαντική αυτή εκδήλωση του σωματείου Ελπίδα, μπορεί να την συνδεθεί με το σύνδεσμο https://www.eventora.com/el/Events/icu-heroes



    ΣΧΟΛΙΑ