• Top Stories

    Ζωή Κωνσταντοπούλου: Περιμένω τον Τσίπρα να έρθει να με συλλάβει (video)

    • NewsRoom


    Έξω από τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού συλλόγου στην οδό Γενναδίου βρίσκονται αυτή την ώρα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με τα μέλη των κινημάτων από τις 5:30 το απόγευμα συνεδριάζει το ΔΣ του συμβολαιογραφικού συλλόγου για τον προϋπολογισμό του 2018.

    Όπως καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπουλου: «Το ΔΣ συνεδριάζει μολονότι δεν είναι νόμιμα συγκροτημένο καθώς υπάρχουν παραιτήσεις πέντε μελών. Ένα από τα θέματα είναι ο προϋπολογισμός του 2018 με τον οποίο θελουν να περάσουν παράνομα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Έχουν προϋπολογίσει χιλιάδες πλειστηριασμούς για το 2018».

    Την ίδια ώρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητά να παρευρεθεί στη συνεδρίαση ως δικηγόρος της συμβολαιογράφου, Έλενας Καραγεωργοπούλου η οποία έχει κληθεί ως μέλος του ΔΣ.

    Νωρίτερα τα μέλη των κινημάτων εκδίωξαν συμβολαιογράφο και δεν του επέτρεψαν την είσοδο, φωνάζοντας συνθήματα αλλά και λέγοντας του «ντροπή σου, αλήτη…».

    https://www.youtube.com/watch?v=klqvcDTJoDM

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέδρασε δυναμικά όταν οι αστυνομικοί δεν της επέτρεψαν να μπει στο κτήριο, εξαπολύοντας λεκτική επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «με ΜΑΤ δεν πρόκειται να με αποτρέψει ο κύριος Τσίπρας. Περιμένω ακόμα να με συλλάβει, με το νόμο που ψήφισε ο ίδιος και τα πρόβατά του».

    https://www.youtube.com/watch?v=RTgjgFWx4Pw



    ΣΧΟΛΙΑ