• Πολιτική

    Ξύλο και χημικά έξω από συμβολαιογραφείο στo κέντρο της Αθήνας (pics & videos)

    • NewsRoom


    Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα μεταξύ των ΜΑΤ και της ΛΑΕ και του κινήματος “Δεν Πληρώνω”, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Καποδιστρίου με μια γυναίκα να φέρει τραύματα. Ανάμεσα στα σπρωξίματα, έπεσαν πάνω στον κλοιό και οι αστυνομικοί εκείνοι έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος.

    Μία γυναίκα έχει τραυματιστεί και στο σημείο έχει σπεύσει μηχανοκίνητη μονάδα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να εξετάσει την κατάστασή της.

    Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τους άλλους διαμαρτυρόμενους να φωνάζουν συνθήματα κατά της διενέργειας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Τα “αίματα ανάψαν”, όταν ένας ένοικος του κτιρίου του συμβολαιογραφείου, θέλησε να μπει στην πολυκατοικία. Δυνάμεις των ΜΑΤ του απαγόρευσαν την είσοδο και τότε οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς .

    Νωρίτερα, μπλόκο σε συμβολαιογραφικό γραφείο σε κτίριο της Σταδίου πραγματοποίησαν δεκάδες μέλη του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο των διαμαρτυριών για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

    Τα μέλη του ΠΑΜΕ είχαν μπει στη στοά στην οποία βρίσκεται η είσοδος του γραφείου και  ήρθαν αντιμέτωπα με άνδρες των ΥΜΕΤ.

     



    ΣΧΟΛΙΑ