• Πολιτική

    «Ξαναχτύπησε» ο Πολάκης: Σόου στην Βουλή, με σφραγίδα στο χέρι εξαπέλυσε μύδρους κατά Χατζηδάκη

    • NewsRoom
    Παύλος Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Νέο σόου έδωσε σήμερα στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος με μια σφραγίδα στο χέρι εξαπέλυσε μύδρους κατά της κυβέρνησης και κατά του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

    Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τον Κωστή Χατζηδάκη πως προχωρά στη μεγαλύτερη αναδιανομή ακίνητης περιουσίας εναντίον των μικρομεσαίων και προς όφελος των «μεγαλοεργολάβων αεριτζήδων».

    «Δίνετε τη χαριστική βολή σε χιλιάδες περιουσίες μικρομεσαίων που με βάση πελατειακές ρυθμίσεις του προηγούμενου κοινωνικού συμβολαίου αγόρασαν σε περιοχές οικοδομήσιμες για να τα δώσουν στα παιδιά τους με ακριβή τιμή και τώρα το κάνετε χωράφι, βοσκοτόπι, να φυτεύουν πατάτες ή να το πουλήσουν», είπε και απευθυνόμενος στον υφυπουργό κ. Οικονόμου πήρε τη σφραγίδα στα χέρια και φώναξε:

    «Σας πήρα μια σφραγίδα για να σφραγίζετε οικοδομικές άδειες που θα βγάζετε από γραφείο σας! Αυτό είναι ξεφτιλίκι και ο ορισμός της διαπλοκής συνεργασίας πολιτείας με οργανωμένα συμφέροντα».

    «Θα έρχονται οι επιχειρηματίες να προσκυνάνε στο υπουργείο σας για να τους βάλετε τη σφραγίδα» επανέλαβε και κατέληξε λέγοντας με νόημα: «Όταν θα ξανάρθουμε θα αλλάξουμε αυτό που κάνετε».

    ΥΠΕΝ: Κατατέθηκε η τροπολογία για την έκτακτη εισφορά στις ΑΠΕ – Πράσινο τέλος στην κατανάλωση diesel



    ΣΧΟΛΙΑ