ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι γείτονες
Το Oruc Reis συνεχίζει τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς ο σταθμός της Αττάλειας εξέδωσε νέα NAVTEX στην περιοχή του Καστελόριζου και της Ρόδου.
Η νέα NAVTEX έχει ισχύ από σήμερα 21 Νοεμβρίου έως τις 29 του μηνός.
Η προηγούμενη Νavtex έληγε στις 23 Νοεμβρίου αλλά οι Τούρκοι έσπευσαν να εκδώσουν καινούρια, όπως είχαν κάνει και με δύο προηγούμενες, λίγο πριν από τη λήξη της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bitcoin: Υποχώρησε κάτω από τα 66.300 δολάρια μετά το διάγγελμα Τραμπ – Βουτιά στα μικρότερα tokens
- Έλον Μασκ: Ο κύβος ερρίφθη για την SpaceX – Kατατέθηκε η αίτηση για την ιστορική IPO των 1,75 δισ. δολαρίων
- Πώς «μετρά» ο ασφαλιστικός χρόνος στον νόμο Κατσέλη – Μόνο οι καταβεβλημένες εισφορές «χτίζουν» συνταξιοδοτικό δικαίωμα
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Εξασφάλισε έσοδα 7,2 εκατ. δολαρίων από την ναύλωση του M/V Charlie
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.