• Πολιτική

    Βρούτσης: Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις είναι πρεσβευτής της εξωστρέφειας της Ελλάδας

    • NewsRoom
    Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης

    Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης


    Ευρεία σύσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και της Motorsport Greece με ανώτερα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενόψει της διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις (7-10 Σεπτεμβρίου), το οποίο εφέτος συμπληρώνει τα 70 χρόνια.

    Όπως ενημέρωσε ο κ. Βρούτσης με ανάρτηση του στα social media:

    «Μαζί με τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, αναλύθηκαν διεξοδικά όσα χρειάζεται να γίνουν στην Αττική, στην Κορινθία και στη Στερεά Ελλάδα, για την καθημερινή ασφάλεια τόσο των 69 αγωνιστικών πληρωμάτων όσο και των δεκάδων χιλιάδων θεατών.

    Αρχής γενομένης από την προσεχή Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου με την εκκίνηση στην Ακρόπολη και την υπερειδική στην Πλατεία Νερού, όπου θα επιστρατευτούν ως και βατραχάνθρωποι, μέχρι και την Κυριακή 10/9 με τον τερματισμό στη Λαμία !

    Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, καθώς η συμβολή τους ήταν σημαντικότατη στη σπουδαία επιτυχία των διοργανώσεων του 2021 και του 2022. Η συνεργασία είναι σφυρηλατημένη και είμαι αισιόδοξος πως και φέτος όλα θα κυλήσουν εξαιρετικά.

    Άλλωστε, το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις είναι “πρεσβευτής” της εξωστρέφειας της Ελλάδας μας, που πρωταγωνιστεί ξανά στο διεθνές αθλητικό στερέωμα».

     

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Παππάς: Να σηκώσουμε ένα τεράστιο κύμα συμμετοχής και δημοκρατίας στην παράταξη 

    Κασσελάκης: Την επόμενη μέρα της εκλογής μου ξεκινάει ο ΣΥΡΙΖΑ της Σύγχρονης Αριστεράς

    Έβρος: Στο μέτωπο βόρεια του Σουφλίου έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες των δυνάμεων κατάσβεσης



    ΣΧΟΛΙΑ