• Πολιτική

    Βουλή: Το πρωί της Δευτέρας θα συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τα Τέμπη

    • NewsRoom
    Βουλή


    Μετά τα αιτήματα των Κοινοβουλευτικών Ομάδων για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας σχετικά με το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, η συνεδρίαση αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 11 το πρωί την ερχόμενη Δευτέρα.

    Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ανέφερε ότι είναι προφανώς, όπως ανέφερε χθες και στη Διάσκεψη των Προέδρων ότι και αυτή, η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας είναι μια από όσες εκτιμά ότι θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού έργου.

    Ο πρόεδρος της Βουλής, επισήμανε, ότι είναι προφανές ότι με την αυριανή συνεδρίαση – ενημέρωση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου η οποία συγκαλείται για ενημέρωση από τον υπουργό Επικρατείας και της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας τη Δευτέρα, ανοίγει ο κύκλος των σχετικών συζητήσεων και δεν κλείνει αυτή η κοινοβουλευτική διερεύνηση.

    Διαβάστε επίσης:

    Τέμπη: Αίτημα της ΝΔ για σύγκληση της Θεσμών και Διαφάνειας με Καραμανλή, Γεραπετρίτη, Χρυσοχοΐδη και Σπίρτζη – Σύσκεψη στο Μαξίμου για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου

    Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου – Αναμένονται ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα



    ΣΧΟΛΙΑ