ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ποινή της περικοπής του ενός δευτέρου (1/2) της μηνιαίας αποζημίωσης βουλευτή επέβαλε η Ολομέλεια της Βουλής, στον βουλευτή του κόμματος της ΝΙΚΗΣ, Νίκο Παπαδόπουλο.
Η ποινή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επιβλήθηκε ύστερα από μομφή που διατύπωσε εναντίον του ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, λόγω αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς. Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε σήμερα (Τετάρτη 12/3) την έγκριση του σώματος προκειμένου να εγκριθεί η ποινή, με τους βουλευτές να υπερψηφίζουν την πρόταση του Προέδρου της Βουλής.
Ο κ. Κακλαμάνης προσέθεσε πως, «η συμπεριφορά του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, την Παρασκευή 7 Μαρτίου, θα είχε αντιμετωπιστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εάν στην Ολομέλεια δεν είχε ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά αυτή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Πυροβολισμοί με τρεις νεκρούς και τραυματίες στα Βορίζια Ηρακλείου
- Σαμαράς: Πρέπει να επανεξεταστεί η απόφαση για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ
- Νότια Κορέα: Απουσία Τραμπ από την σύνοδο APEC – Ο Σι βρέθηκε στο επίκεντρο
- Βουλή: Μήνυμα ευαισθητοποίησης για τη δυσλεξία – Φωταγώγηση του κοινοβουλίου