Υπέρ της άρσης της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Λευτέρη Αυγενάκη τάχθηκε η Βουλή με 271 ψήφους «υπέρ» και μία ψήφο «κατά», για το θλιβερό επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε ο ίδιος στο «Ελ. Βενιζέλος», τον Ιούλιο του 2024.

Υπενθυμίζεται ότι είχε εμφανιστεί και βίντεο στο οποίο ο Λευτέρης Αυγενάκης φαινόταν να χειροδικεί εναντίον υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

1

Η Ολομέλεια ψήφισε επίσης υπέρ της άρσης ασυλίας του πρώην βουλευτή της Νίκης, Νίκου Παπαδόπουλου με 254 «υπέρ» και 18 «κατά», για την εισβολή του στην Εθνική Πινακοθήκη.

O Νίκος Παπαδόπουλος είχε συλληφθεί από την Αστυνομία καθώς έκανε επεισόδιο στον χώρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Εισέβαλε και έσπασε προθήκες εκθεμάτων με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να γίνουν τα απαραίτητα.

 

Διαβάστε επίσης:

Φαραντούρης: Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Γκουτέρες

Χρυσοχοΐδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο εισαγγελέας έχει τη δυνατότητα να δεσμεύσει λογαριασμούς και περιουσίες

Ομπάμα για Τραμπ: «Αδύναμη προσπάθεια αντιπερισπασμού» οι ισχυρισμοί του περί προδοσίας