ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπέρ της άρσης της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Λευτέρη Αυγενάκη τάχθηκε η Βουλή με 271 ψήφους «υπέρ» και μία ψήφο «κατά», για το θλιβερό επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε ο ίδιος στο «Ελ. Βενιζέλος», τον Ιούλιο του 2024.
Υπενθυμίζεται ότι είχε εμφανιστεί και βίντεο στο οποίο ο Λευτέρης Αυγενάκης φαινόταν να χειροδικεί εναντίον υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η Ολομέλεια ψήφισε επίσης υπέρ της άρσης ασυλίας του πρώην βουλευτή της Νίκης, Νίκου Παπαδόπουλου με 254 «υπέρ» και 18 «κατά», για την εισβολή του στην Εθνική Πινακοθήκη.
Εισέβαλε και έσπασε προθήκες εκθεμάτων με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να γίνουν τα απαραίτητα.
Διαβάστε επίσης:
Φαραντούρης: Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Γκουτέρες
Χρυσοχοΐδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο εισαγγελέας έχει τη δυνατότητα να δεσμεύσει λογαριασμούς και περιουσίες
Ομπάμα για Τραμπ: «Αδύναμη προσπάθεια αντιπερισπασμού» οι ισχυρισμοί του περί προδοσίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Βασιλίσσης Όλγας μετά την επαναλειτουργία της (φωτογραφίες)
- Ευρωαγορές: Πτωτικό άνοιγμα με φόντο τις προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου
- ΕΚΤ: Άλμα στις προσδοκίες των καταναλωτών για τον πληθωρισμό τον Μάρτιο
- Μαρινάκης: Ο κ. Ανδρουλάκης υπολείπεται στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.