• Πολιτική

    Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων παραποίησαν τα λεγόμενά μου»


    Για «εκστρατεία διασποράς fake news από τους γνωστούς διαύλους», κάνει λόγο ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, αναφερόμενος σε ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία, όπως σημειώνει, απομόνωσαν ένα απόσπασμα από την τοποθέτησή του στη Βουλή για τις προχθεσινές κινητοποιήσεις στη Μυτιλήνη και απέδωσαν στον ίδιο ότι αποκάλεσε τους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτές “φασιστοειδή”».

    Με ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Πάλλης παραθέτει το επίμαχο απόσπασμα σε βίντεο και από τα πρακτικά της Βουλής, «συμπεριλαμβάνοντας τις φράσεις που κόπηκαν γιατί δεν βόλευαν την κατασκευασμένη “είδηση”». Από το απόσπασμα προκύπτει ότι ο βουλευτής μιλά για μικρή μειοψηφία «φασιστοειδών» που είχε εισχωρήσει στη συγκέντρωση.

    Στην ίδια ανάρτηση, ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες «να μην παρασύρονται από τους πιασάρικους και προπαγανδιστικούς τίτλους και την “κοπτοραπτική” των fake news, αλλά να αναζητούν μια ολοκληρωμένη, πολύπλευρη και υπεύθυνη ενημέρωση».

    Επιπλέον, μιλώντας  στο ΣΚΑΙ, οι βουλευτής Λέσβου επισήμανε ότι οι δηλώσεις του «απομονώθηκαν» και παρερμηνεύθηκαν και ότι ο ίδιος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να απαξιώσει την «μαζικότατη κινητοποίηση» του κόσμου.

    Τέλος, ο κ. Πάλλης προειδοποίησε ότι «Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων παραποίησαν τα λεγόμενά μου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε μεγάλο αριθμό συλλήψεων για τα χθεσινά επεισόδια στη Μυτιλήνη προχώρησε η Αστυνομία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυτιλήνη: Τα ΜΑΤ εμπόδισαν με χημικά τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν τον Τσίπρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αναβρασμός στη Μυτιλήνη εν αναμονή της… καθυστερημένης άφιξης Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ