• Πολιτική

    Ο «θεριακλής» Δ.Βέττας καπνίζει κάτω από πινακίδα που απαγορεύει το κάπνισμα

    Δημήτρης Βέττας (ΣΥΡΙΖΑ)


    Μετά τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και τα σχόλια που συνόδευσαν τη φωτογραφία του να καπνίζει ανενόχλητος σε κλειστό χώρο εκδήλωσης, τώρα ήταν η σειρά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα, να συλληφθεί απο τον φωτογραφικό φακό.

    Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «πιάστηκε» να καπνίζει σε χώρο μέσα στη Βουλή, όπου ακριβώς από πάνω του υπάρχει πινακίδα που γράφει ότι απαγορεύεται το κάπνισμα.

    Τη φωτογραφία ανέβασε στο facebook ο πολιτικός συντάκτης Νίκος Χασαπόπουλος ο οποίος σχολίασε: Όταν είσαι κυβερνητικός βουλευτής μπορείς να καπνίζεις σε κλειστούς χώρους κάτω από πινακίδες απαγόρευσης καπνίσματος χωρίς επιπτώσεις. Με δυο λόγια κάνεις ότι σου καπνίσει…

    Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό με τον Χρήστο Σπίρτζη να καπνίζει σε εκδήλωση στα Τρίκαλα, με τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, να τάσσεται σθεναρά κατά των Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους βλέπει να καπνίζουν σε δημόσιο χώρο, παραβιάζοντας τον αντικαπνικό νόμο.

    Στο δήμο Τρικκαίων εφαρμόζεται απαρέγκλιτα τους τέσσερις τελευταίους μήνες ο αντικαπνιστικός νόμος και έτσι ο Δήμαρχος, με αφορμή μια φωτογραφία του Υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη με τσιγάρο σε κλειστό χώρο κατά την περιοδεία του στο Πήλιο, ξέσπασε μέσω Facebook.

    “Όταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κ@ς” που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό… Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα… Είμαστε στην Ελλάδα”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξύλο και χημικά έξω από συμβολαιογραφείο στo κέντρο της Αθήνας (pics & videos)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόσκας: Αποδεικνύουμε ότι δεν ήταν «πυροτέχνημα» οι ειδικές δράσεις στη Δυτική Αττική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΦΚΑ: Υπόσχονται επιστροφές και συμψηφισμούς, αλλά…



    ΣΧΟΛΙΑ