• Πολιτική

    Σε μεγάλο αριθμό συλλήψεων για τα χθεσινά επεισόδια στη Μυτιλήνη προχώρησε η Αστυνομία

    Διαδηλωτές σπρώχνουν τα οχήματα της αστυνομίας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στη Μυτιλήνη, την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018. Με κινητοποιήσεις, απεργίες και κλειστά καταστήματα αντιδρούν κάτοικοι και φορείς της Λέσβου στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για να συμμετάσχει στο 14ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου. Πάγιο αίτημα των κατοίκων και των φορέων είναι η άμεση αποσυμφόρηση από τον μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών, αλλά και η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ


    Σε μεγάλο αριθμό συλλήψεων, για τα χθεσινά επεισόδια στη Μυτιλήνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε ταυτοποιήσεις αρκετών άλλων που αναζητούνται για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, προέβη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Αστυνομία.

    Κατηγορούνται κατά περίπτωση για στάση, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές, εξύβριση και απόπειρες σωματικής βλάβης.

    Αργά το απόγευμα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

    Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του το Συντονιστικό Όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου που διοργάνωσε τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση, τη διαδήλωση και την πορεία στη Μυτιλήνη, με ανακοίνωση του “καταδικάζει απερίφραστα τα όσα συνέβησαν μετά από την πορεία, και ιδιαίτερα σε δημοσιογράφους που εργάζονταν για την ενημέρωση της κοινής γνώμης”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας: «Κάποιοι επιδίωξαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας, αλλά δεν τους κάναμε τη χάρη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναβρασμός στη Μυτιλήνη εν αναμονή της… καθυστερημένης άφιξης Τσίπρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καταγγέλλουν οι αστυνομικοί που συνόδευσαν τον Τσίπρα – «Είχαμε εντολές να μείνουμε αδρανείς»



    ΣΧΟΛΙΑ