• Πολιτική

    Βορίδης: Για να γίνουν εκλογές τον Απρίλιο η Βουλή θα πρέπει να διαλυθεί αρχές με μέσα Μαρτίου

    • NewsRoom
    Μάκης Βορίδης

    Μάκης Βορίδης


    Η διάλυση της Βουλής για να έχουμε εκλογές τον Απρίλιο πρέπει να γίνει αρχές με μέσα Μαρτίου, δήλωσε μιλώντας στο βραδινό δελτίο της ΕΡΤ ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

    Όπως ανέφερε ο κ. Βορίδης, οι πρώτες κάλπες θα κρίνουν την πρωτιά, καθώς και το πόσο κοντά θα βρίσκεσαι στην αυτοδυναμία. Τόνισε δε πως το πρώτο βράδυ των εκλογών η μόνη η κυβερνητική δύναμη με κυβερνητική πρόταση θα είναι η ΝΔ.

    Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κυβερνητικός σχεδιασμός για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εκλογές, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι δεν θέλει να σχολιάσει επί αυτού.

    Κληθείς να σχολιάσει την κατηγορία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι με αφορμή τις υποθέσεις Πάτση και Χειμάρα η ΝΔ είναι ένα κόμμα διαφθοράς, ο κ. Βορίδης είπε χαρακτηριστικά ότι «το να ακούω τον ΣΥΡΙΖΑ να μου λέει για τα θέματα ηθικής τάξεως εκεί πραγματικά από τώρα νομίζω ξεπερνάμε τον εαυτό μας», σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο υπουργούς του στο Ειδικό Δικαστήριο που κατηγορούνται για κακουργήματα και τους έχει ακόμη μέλη του.

    Διαβάστε επίσης

    Βορίδης: Φέρνουμε τροπολογία για την συμμόρφωση των ΟΤΑ στην απόφαση του ΣτΕ



    ΣΧΟΛΙΑ