ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και υπουργός Επικρατείας. Σε συνέντευξη του στο κανάλι ITV των Ιωαννίνων τόνισε πως στόχος είναι να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.
Ο κ. Βερναρδάκης είχε τον παρακάτω διάλογο με τον δημοσιογράφο:
Δημοσιογράφος: Υπάρχει περίπτωση ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις στην χώρα τον Ιούνιο. Δηλαδή, να υπάρξουν εθνικές εκλογές τον Ιούνιο;
Βερναρδάκης: Όλα αυτά θα τα δούμε την επαύριο των εκλογών. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, διότι κάθε εκλογή έχει τη δική της δυναμική.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Αίτημα να κληθούν σε ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Διοικητής της ΕΥΠ
- Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια το φορολογικό νομοσχέδιο
- EIA: Οι ροές πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζμ μειώθηκαν κατά 30% το τελευταίο τρίμηνο
- Morgan Stanley: Περιθώριο ανόδου 11% για τις ευρωπαϊκές μετοχές έως το 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.