• Πολιτική

    Βαρβιτσιώτης: Διευκρινίσεις για το πόθεν έσχες με τα 122 ακίνητα

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης


    Διευκρινίσεις για το πόθεν έσχες του και ειδικότερα για το τμήμα των δηλωθέντων ακινήτων του, δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης οικονομικού έτους 2021 (χρήση 2020), από τη Βουλή των Ελλήνων.

    Όπως αναφέρει, «με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων Πόθεν Έσχες, επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα και μόνο κτήριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή.

    Σημειώνω ακόμη ότι στα δικαιώματα αυτά το ποσοστό συμμετοχής μου δεν υπερβαίνει το 11%. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ορθά η περιουσιακή μου κατάσταση και δεν θα υπάρξει διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

    Ο κ. Βαρβιτσιώτης εμφανίζει στη δήλωση εισοδήματα της τάξης των 35.275 ευρώ και άλλα 6.844 ευρώ από ακίνητα, ενώ όσον αφορά τα ακίνητα εμφανίζεται όντως με μια πρώτη ματιά ότι κατέχει συνολικά 122. Σε καταθέσεις εμφανίζει 987.465,88 ευρώ.

    Διαβάστε επίσης:

    Πόθεν έσχες – Παπαδημούλης: Δήλωσε 32 ακίνητα και καταθέσεις ύψους 985.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ