• Πολιτική

    Βαριές κατηγορίες από τον απερχόμενο αρχηγό στόλου: Τιμή μου που με έδιωξαν αυτοί

    • NewsRoom

    Ο απερχόμενος Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος


    Σοβαρές αιχμές για την αποστρατεία του, αφήνει με μήνυμά του στο Facebook, ο απερχόμενος αρχηγός στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

    «Αγαπημένοι μου φίλοι, πριν από λίγο έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι με αποστράτευσαν ……. είναι τιμή μου γιατί έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή δεδομένων των γεωπολιτικών εξελίξεων σε εσωτερικό και το εξωτερικό! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ», έγραψε ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

    Σε σχόλιο μάλιστα ενός διαδικτυακού του φίλου απαντά ότι «είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ ! Δείτε τη σύνθεση και θα καταλάβετε».

    Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα μετά την απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, o Πάνος Καμμένος με δημοσίευσή του στο twitter, έκανε λόγο για «γιάφκα» του ΣΥΡΙΖΑ εντός των Ενόπλων Δυνάμεων «Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια. Άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή-Σύριζα. Κρίμα ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ»

    Ο Καμμένος υποστηρίζει ότι ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΑ Γιώργος Αντωνετσής, συμμετείχε στις τελευταίες κρίσεις στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, λόγω των προσωπικών σχέσεων που έχει με τον Αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Ρήγα. Ο Γιώργος Αντωνετσής, διετέλεσε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας από το 1996 έως το 1999.

    Ερώτηση κατέθεσε προς τον νυν υπουργό Βαγγέλη Αποστολάκη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέδρος, με αφορμή τις «πρωτοφανείς» δηλώσεις του πρώην υπουργού Εθν. Άμυνας Πάνου Καμμένου για τις κρίσεις ανώτατων αξιωματικών.

    Συγκεκριμένα, ο Αν. Λοβέρδος ρωτά τον Β. Αποστολάκη, ο οποίος μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν αρχηγός ΓΕΕΘΑ αν είχε αντιληφθεί την ύπαρξη μιας τέτοιας «γιάφκας» και «πώς εξηγείται ότι οι επιλογές σας, όπως τις εισηγηθήκατε στο ΚΥΣΕΑ, για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, καταγγέλλονται από τον έως χθες υπουργό Άμυνας ως απολύτως κομματικές και προϊόν αδιαφανών διαδικασιών;»

    Παράλληλα, ο Αν. Λοβέρδος ζητά από τον Β. Αποστολάκη να ενημερώσει για τις «δυσάρεστες» εξελίξεις την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνεχίζει το σφυροκόπημα ο Καμμένος: Καταγγέλλει γιάφκα του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην αντεπίθεση ο Κοτζιάς: Εθνικός συκοφάντης και εθνικός ψεύτης ο Πάνος Καμμένος



    ΣΧΟΛΙΑ